QUI SOM

Som un equip format per dos historiadors, una vident tiradora de cartes de celebritats, i una empresària, amb ganes de transmetre aquest llegat històric dins la cultura catalana. Són moltes les connexions que es fan entre l'origen del tarot i els càtars, que justament eren sota protecció dels comtats catalans fins a la desfeta de Muret que va donar lloc a la seva eliminació.

Des de Tarot Català volem transmetre una font de saviesa que, durant tants segles, ens ha permès descobrir les grans veritats sobre nosaltres mateixos i entendre millor la complexa realitat del món físic en el que actuem.

Historiadors, vidents i empresaris, s’han volgut sumar a aquesta plataforma, per dotar-la d’història, saviesa, i posar-la a l’abast de la població catalana.

El Tarot Català és un joc de naips que escenifica obertament totes les realitats de la humanitat, per sobre del món de les formes, i el temps.

Els trumfos del tarot són fonts de saviesa antiga que ens permeten descobrir les grans veritats sobre nosaltres mateixos i entendre millor la complexa realitat del món físic en el que actuem. Mitjançant aquests arcans, tenim l’oportunitat de reflexionar i actuar equilibradament, d’acord amb la nostra consciència i els grans dilemes en els que ens trobem.

Els arcans majors són una bona seqüència iniciàtica per donar coherència espiritual a la nostra existència humana, i establir un camí de progressió evolutiva personal.

Sabies que ?

Marie-Anne Adelaid Lenormand (1768-1830) va ser la primera i més famosa cartomàntica de les celebritats, afirmant ser la confident de Robespierre, el Tsar Alexandre I i d'altres personalitats de l’època. Una història de Lenormand relata com va dir a l'emperador Napoleó que finalment no tindria èxit en les seves conquestes militars, la qual cosa la portà a ser empresonada a la Bastilla.

Com funciona el Tarot Català?