COM FUNCIONA

Una tirada de cartes en persona, costa aproximadament entre 60€ i 80€. Si es fa telefònicament, els preus ronden entre els 40€ i 60€. Des de Tarot Català, però, t’oferim una tarifa online de només 4,95€ per tirada, perquè no ens cal mantenir costos d’estructura ni call centers. El nostre sistema està preparat perquè puguis interactuar amb els arcans de forma personal; remenar les cartes, tallar la baralla, fer seleccions i descarts… Un cop feta la teva elecció, al teu temps, i amb les teves motivacions, rebràs el resultat de la lectura per correu electrònic

Tot i que les cartes del Tarot Català estiguin sempre a la teva disposició, no aconsellem fer més d’una tirada per setmana, perquè els ensenyaments i les reflexions que n’obtindràs, necessiten un periode d’assentament i assoliment. Establir aquest camí de progressió evolutiva a través de les cartes, es fa a poc a poc!

Recorda: Abans de fer la tirada, assegura’t de que estàs sol o sola, que no tindràs interrupcions de cap tipus, i posa’t còmode. A continuació, agafa consciència del teu estat d’ànim actual. Ara si, escull 10 cartes del Tarot Català, i comencem!